Tandlæger og Specialklinikker i Flensborg - Tyskland

 

Forside > Tandregulering og Teknik > Fürst & Diethelm > Tandimplantater

Tandimplantater i Flensborg, Tyskland

Fürst & Diethelms laboratorium i Flensborg tilbyder tandimplantater - kroner og broer - udført i ekstremt slidstærke materialer.

Tandimplantater af exceptionel skønhed og styrke

Fürst & Diethelm Dentallaboratorium i Flensborg er specialister i kroner og broer af zirkon, som i flere år er blevet anvendt til bl.a. varmeskjolde på rumfærger, og kunstige hofter. På grund af materialets ekstreme hårdhed er det først nu blevet økonomisk muligt at anvende det til tandkroner og tandbroer.

Vi fræser tandimplantater efter nøjagtige modeller

Vores laboratoriet er i tæt samarbejde med en række tandlæger i Flensborg omkring design af ekstremt slidstærke tandkroner og tandbroer.

I samarbejde med tandlægen sørger vi for, at du får lavet en nøjagtig voksmodel af dine "nye tænder". Voksformen fungerer som model for den computerstyrede fræser, som former dit tandimplantat ud fra en massiv zirkoniumoxid klods.

Perfekte resultater med omhyggelig 3D planlægning

I den traditionelle todimensionale planlægning, kan selv erfarne implantat specialister støde mod grænserne for deres kunnen. I disse tilfælde får vi uvurderlig hjælp fra den tredimensionale planlægningssoftware fra Med 3D Implantology.

Ved hjælp af de oplysninger, der bliver indhentet fra CT billederne, bliver den optimale implantatposition overført på den intra-operative boringsskabelon, hvilket gør arbejdsprocessen betydeligt lettere og mere præcis. Vi sikrer dermed behandlingens succes og mindsker risikoen for komplikationer.

Anvendelsen af 3D-metoden øger mulighederne for et professionelt samarbejde mellem tandlæge og laboratoriet, og er specielt vigtigt i den tidlige planlægningsfase.

Gennem mange års erfaring i vores laboratorium og arbejdet med implantat 3D tilbyder Fürst og Diethelm specialiseret knowhow, som du til hver tid kan få adgang til.

 

 

Kontakt os for tilbud på tandimplantat

Hvis du vil høre mere om vores metalfri tandimplantater, så kontakt en af de tandlæger vi samarbejder med i Flensborg

 

 

Fuldkeramiske materialer uden bivirkninger og uden varme/kulde følsomhed

I mange år har man anvendt keramiske materialer kombineret med metal til tandproteser. Metal kan give en uønsket overførsel af varme og kulde til kæben.

Vores maskiner tillader os at bearbejde næsten alle former for tandimplantat materialer, som f.eks. titanium, zirkonium, hightech stål, hightech keramik eller hightech  plastik. Dermed kan vi reducere forbruget af ædle metaller uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Brugeren behøver derfor ikke at bekymre sig om ubehagelige oplevelser med varm eller kold mad eller drikke.

Metalfri broer og tandproteser

6 års garantiforsikring

Efter ønske kan du tilvælge 6 års garanti inkl. dækning af tandlægehonorar for kun 21 kr. per led.