Tandlæger og Specialklinikker i Flensborg - Tyskland

 

Forside > Tandregulering og Teknik > Fürst & Diethelm

Fürst & Diethelm Dentallaboratorium, Flensborg, Tyskland

    

Fürst & Diethelm er specialister i fremstilling af bl.a. metalfri protetik med CAD CAM teknologier af meget høj kvalitet.

Tandkroner og broer af høj kvalitet

Hos Fürst & Diethelm har vi siden 1988 specialiseret os i design og fremstilling af protetik af meget høj kvalitet i samarbejde med tandlæger i Flensborg, Tyskland. Alle tandkroner og broer designes i et tæt samarbejde mellem patient, tandlæge og laboratorium. Vi arbejder systematisk med vores tandtekniske opgaver, inkl. udarbejdelse af behandlingsmål, midtvejsevaluering og slutevaluering med kunde og tandlæge.

Tandimplantater af exceptionel skønhed og styrke

Vi er specialister i tandimplantater i form af Zirkondioxid kroner og broer. På grund af Zirkons exceptionelle hårdhed er det først nu blevet økonomisk muligt at anvende det til kroner og broer.

Vi anvender også forskellige CADCAM teknologier, som 3 shape, smart optics, Etkon®, Procera® (Nobelbiocare®) også abutments til tandimplantater eller krom- kobolt  fræsning  i "high tech" materialer som zirkoniumoxid , titan ,alluminiumoxid, krom-kobolt  (stål), peek, og guldlegeringer. Vi anvender også CT baseret implantatplanlægning (med 3D). Læs mere om vores tandimplantater

 

 

 

 

 

 

Adresse


Fürst & Diethelm

Dentallabor GmbH & Co KG

Ballastkai 9

Werftkontor

D-24939 Flensburg

Tyskland

Kontakt Laboratoriet

 

Navn

   *

Adresse

 

Postnr.

 

By

 

E-mail

 

Telefon

  *

 

 

 

 

vores Röders RXD5 

High Tech fræsemaskine