Tandlæger og Specialklinikker i Flensborg - Tyskland

 

Forside > Tandlæger i Flensborg Tyskland >

Tandlæge Wulf Kiesbye

Vi arbejder i vores klinik ud fra en målsætning om skånende og kvalitetsorienteret behandling ud fra den enkelte patients behov.

For hver enkelt patient udarbejder vi forskellige behandlingsalternativer og løsningsforslag og beslutter os i fællesskab for et egnet behandlingsforløb.

Vi satser først og fremmest på de langvarige resultater. Det er bl.a. derfor vigtigt for os, at vores personale er uddannet i forebyggende tandpleje, der udføres både under og efter besøg hos os.

I forbindelse med et evt. større kirurgisk eller implantologisk indgreb eller behandling under narkose, har vi et tæt samarbejde med kæbekirurger i Flensborg.

Behandlingstilbud

Vi arbejder i vores klinik med en bred palet af ydelser, lige fra fyldninger og mindre krone- og broarbejder, kosmetiske tandkorrektioner til omfattende protetiske saneringer og implantologiske ydelser.

For at kunne stille høje krav til den æstetiske og tekniske kvalitet af tandteknik, arbejder vi kun sammen med autoriserede lokale laboratorier.

 

CV Wulf Kiesbye

Wulf Kiesbye er medlem af det tyske Akademie Praxis und Wissenschaft (APW), og har herfra certifikat i protetik (tanderstatning). Akademiet forlanger fortløbende videreuddannelse af sine medlemmer for at man kan opretholde sit certifikat. Wulf Kiesbye er desuden medlem af det tyske selskab for Prothetik und Werkstoffkunde.

Konsultationstid

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 8.00-12.30 og 15.00-18.00
Onsdag: 8.00-12.30
Eller efter aftale.

Danskkundskaber

Det vil være en stor hjælp, hvis du kan tale lidt tysk eller engelsk, da Wulf Kiesbye kun tale en smule dansk. Hans kone Sabine Kiesbye har dog arbejdet tre år på Sønderborg sygehus, og er behjælpelig med oversættelse.

 
 

Hvordan finder du os

Klinikken befinder sig i Flensborg forstaden Mürwik på østsiden af Flensborg fjord. Vi har til huse ved indkøbsområdet ved Twedter Plack med talrige indkøbsmuligheder og mange andre speciallæger (kardiologi, ortopædi, øre- næse- halsspecialister, radiologi.

Parkering

Der er talrige og lettilgængelige parkeringspladser i området.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresse


Zahnarztprazis Wulf Kiesbye

Marrensdamm 5

D-24944 Flensburg

Tyskland

Kontakt klinikken

 

Navn

   *

Adresse

 

Postnr.

 

By

 

E-mail

 

Telefon

  *

Vedrørende

Fyldninger

Kroner

Broer

Implantater

Tandkorrektion

Andet

Kommentar